Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Skjulte Hensikter​

- et herlig annerledes og spennende underholdningskonsept -

ASKØY HÅNDBALLKLUBB - september 2019

I forbindelse med høstens trener-kickoff hos Askøy håndballklubb la vi om strategien for å myke opp stemningen. Vi leide inn en foredragsholder fra Skjulte Hensikter som utga seg for å være tidligere håndballtrener og lang erfaring med barneidrett. Hun reiste nå rundt og holdt foredrag om hennes suksess og gode resultater. Foredraget varte ca 30 minutter, og i løpet av de første 10 minuttene var alle veldig flau på hennes vegne. Etter hvert ble det 'hva er dette for noe', litt himling med øynene og så ble det masse latter. Det er ikke så lett å le av folk om det ikke skal være meningen å le, så folk begynte å se seg litt rundt for å se andre sine reaksjoner. Det var utrolig bra og knall gøy. Vi oppnådde akkurat den stemningen vi ønsket på dette kick offet. Anbefaler dette til alle som ønsker å løse opp stemningen og ha det morsomt innimellom slagene. 

Therese Mjøs, styremedlem

FYLKESMANNEN I HORDALAND - november 2017

Irene Ahnell var toastmaster under julebordet vårt i 2017. Ho gjekk inn i ein artig karakter med bustete hår, rare kle og briller, men styrte samtidig programmet godt. Ho improviserte dyktig og morsomt om ulike personar i forsamlinga og vekte latter med ein flott song. Det er ikkje vanskeleg å tru at ho trivst på teaterscena. Vi kan gladeleg anbefale Irene til andre som vil ha eit morsomt og litt sprøtt innslag på arrangementet sitt.

40-ÅRSFEST - oktober 2017

Jeg leide inn “Skjulte Hensikter” til å servere i min 40-årsdag. Det var skikkelig suksess. Jeg måtte kjempe hardt for å holde meg alvorlig nok til at gjestene ikke skjønte at jeg hadde en finger med i spillet. Det ble den morsomste, mest absurde middagen jeg har vært med på. I etterkant av feiringen var dette det store samtaleemnet, og det gjestene husker best med hele dagen. Skal du ha en uforglemmelig opplevelse, er det bare å bestille! Her er tilbakemelding fra mine gjester:

  • “Terningkast 120% !! Veldig morsomt og troverdig. Skal notere dem bak øret og håper den rette anledningen byr seg en gang. Da skal det bookes!”
  • “Helt utrolig godt gjennomført med detaljer som gjorde at de vakte oppsikt (og vantro!), men likevel ikke så mye at det ble gjennomskuet så fort :-”
  • “Hysterisk morsomt. Tok lang tid å skjønne opplegget. Nok til å skape uro, latter og absurde situasjoner. Men ikke så mye at det ble ubehagelig.”
  • “Var så fantastisk bra! Har ikke ord... synes så synd på hun fra England, som liksom prøvde å lette på situasjonen Fish and chips Men når hun som ikke hadde fått seg på en stund begynte å kjenne på gavene, da ble det hysterisk morsomt!”
  • “ Helt fantastisk! Ble lurt trill rundt og utrolig mye latter ” Mvh Lin Stokke - 40-årsjubilant

NEGOTIA - oktober 2017

Skjulte Hensikter med sitt «skjult teater» gjorde en super innsats under foreningens festmiddag. De noe «utradisjonelle» servitørene vakte mye munterhet omkring i salen (hvor ofte blir du tilbudt sugerør til øl eller hvitvin, for eksempel?), og Irene i sin rolle som «gretten burugle» (med en smule etterslep hva manerer angår) var helt topp som toastmaster. Hun var tydelig på at det var hun som eide mikrofonen, og de som ville si noe måtte pent be om lov. Sanginnslagene var førsteklasses, og opplevelsen for oss middagsgjester helt spesiell. En middag utenom det vanlige. Vi engasjerer dem gjerne på nytt!

Mvh Helge Nilsen, Negotia

SIB FESTMIDDAG - juni 2017

Tusen Takk for glimrende underholdning !!!

Programmet deres passet helt perfekt og var med på å gi selskapet en munter og folkelig atmosfære. Underholdningen som Dere utførte gjorde det mye lettere for meg å finne roen som uerfaren toastmaster. Dere alle virket trygge og var tro mot rolle-personlighetene deres.

Jeg har fått utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger på atmosfæren som ble skapt av dere.

En sa: "Jeg tror dette er en av de beste festene jeg noen gang har vært på..." Han var nærmere 60 og er ofte med på arrangementer :-)

Toppsjefen i Studentsamskipnaden på Vestlandet har gitt meg mye ros for arrangementet som dere skal ha en stor del av æren for! Alle møtte med godt humør på frokosten...., dette til tross for at de fleste dro på pub ut i de små timer etter endt arrangement. ;-)

Nok en gang: TUSEN TAKK!!!

Thor Bell - Catering-sjef SiB Catering

DNB - mai 2017

Skjulte Hensikter ble anbefalt oss av andre og gjennomførte et artig og annerledes underholdningsopplegg i forbindelse med vårt arrangement på et hotell i Bergen. De bidro med kreative musikalsk innslag og som skjulte servitører ifbm. aperitiff og middag for 100 personer fra DNB Liv. Det hele startet med hvisking og tvil blant gjestene om hva som foregikk. Etterhvert som kvelden gikk og servitørene utfoldet seg, fikk lattermusklene kjørt seg godt. Det ble en utrolig bra stemning i salen. Skjulte Hensikter hadde en god dialog med hotellet i forkant av arrangementet, slik at de var godt informert om opplegget for kvelden. Dette var utrolig bra og kan virkelig anbefales videre.

Sunniva Uthus, DNB Liv

50-ÅRSFEST - mars 2017

Jeg hyret inn Irene Ahnéll fra Skjulte Hensikter til å underholde på min femti års-feiring, på anbefaling fra andre. Jeg synes hun var helt fantastisk - akkurat i min humorgate! Det var mange gjester som kom til meg og lurte på hvem hun var. Det er jo alltid litt stivt i begynnelsen av en fest hvor det er mange ukjente. Irenes spillopper forente gjestene slik at de hadde noe felles å snakke om. Fruktbingoen var fantastisk. Skjult teater forener gjestene og gir en boost til festen. I ettertid ser jeg at jeg gjerne kunne spilt litt mere med og feks fjernet Irene når hun begynte å vaske vinduene. Men istedet lo jeg høyt og syntes det var et blinkskudd. Hun var fantastisk og jeg leier henne gjerne ved en annen passende anledning.

Øyvind Skarsten

10-ÅRS JUBILEUM FOR BJØRGVIN FENGSEL - februar 2017

I forbindelse med 10-års markeringen for enheten skulle det avholdes en fagsamling for ansatte og samarbeidspartnere. I tillegg til et faglig fokus gjennom ulike foredrag, var det ønskelig med balanserende tiltak i form av underholdningsinnslag under arrangementet som kunne fremme elementet av fest.

Etter anbefaling tok vi kontakt med Irene Ahnell og Skjulte Hensikter og fremsatte våre ønsker. Irene var svært imøtekommende og bidro med anbefalinger til innslag som ved gjennomføring fremsto som relevante for enhetens drift (politiker, pårørende), humoristiske, storslagne og utholdende i form av skjult teater på både fagdagen og festmiddagen om kvelden. Irene & Co skal ha særlig ros for å etterlate tvil hos publikum for hva som var reelle innslag under samlingen (både hva gjelder foredragsholdere og servitører under festmiddagen) og hva som var ren underholdning.

Alle tilbakemeldinger i ettertid innebar utelukkende positive omtaler av Skjulte Hensikter og vi er svært fornøyd med bidraget deres!

Per Omdal, Bjørgvin Fengsel

HERMAN FRIELE, november 2016

Friele med frue har brukt oss flere ganger, bl.a. på Sommerballet sitt i Logen for noen få år tilbake, med salen full av prominente gjester. Det var stor suksess! De engasjerte oss derfor igjen i 2016 på sitt firma-julebord på Urdu-huset. Travle som de er har de ikke fått sendt den skriftlige tilbakemeldingen - men går mer enn gjerne god for oss, og er en av våre særdeles gode referanser.

EUROPRIS - desember 2015

Takk for et vellykket arrangement. Vi storkoste oss. Dere er proffe.

Skjulte hensikter satt virkelig følelser, meninger og tanker i sving

på 75 gjester. Skuespillet ble levert på en morsom og underholdene

måte.

Vi engasjerer gjerne disse proffene igjen."

Med vennlig hilsen

Remi Røstbø, Butikksjef Europris Indre Arna og Opplærings ansvarlig

EP Hordaland

MIDTUN ZOO - desember 2014

Tusen takk for en underholdende kveld på julebordet! Vi hadde det skikkelig kjekt, og jeg som trodde jeg ville "se" dere med èn gang, gikk på en romslig og god smell! Det var en fornøyelse å ha et så levende, nært og engasjerende arrangement. Flotte personligheter ble fanget av våre overraskende blikk og måpende munner. Dere gjorde kvelden til en opplevelse laaaangt utenom det vanlige. Jeg har hatt gleden av å oppleve dere to ganger, og dere skal vite at dere setter solide spor når man snakker om begivenheten i flere år etterpå. Håper jeg får oppleve dere flere ganger!

Vera Bjørnevoll, Midtun Zoosenter

STATOIL

Vi hadde tre samlinger på Hotell Norge høsten 2002 med omlag 100 personer på hver sanse. Kjempebra arrangement, samtlige var svært fornøyd og vi vil anbefale dette til alle andre som har lyst på en annenledes opplevelse med mye humor i ellers vanligvis stive arrangementer.

Hilsen Ole Gunnar Ekerhovd

F&A leder Statoil Sleipner

SELMER SKANSKA ASA

Vårt julebord med besøk av "Skjulte Hensikter" ble svært vellykket. En annerledes og svært morsom form for underholdning, som gav oss mang en latter under hele middagen. Og når avsløringen kom, sto stemningen i taket. Vi kan anbefale dem på det varmeste.

Astri Stein

TV 2

Uttalt til Kjetil Skråmestø i Norsk Artist Formidling:

Vil bare få takke for at du fant "Skjulte hensikter" til oss. De gjorde full suksess på Blåturen vår. Det var en opplevelse å se hva disse jentene klarte å få til av både intriger og morsomheter!

- en sprudlende gjeng med utrolig kreative sjeler.

- de var vel forberedt på en enhver reaksjon fra publikum.

Tusen takk skal dere ha!

Hilsen Ellen M. Boldevin

GASSCO AS

Skjulte Hensikter serverte standup på forspill, skjult teater samt toastmaster under middag.

Uttalt til Geir Halleland i Haugaland Artistformidling:

Hei Geir!

Festen gikk kjempebra. Opplegget gikk på skinner, ingen problemer underveis.

Konseptet med skjult teater gikk også veldig bra, og falt i smak hos gjestene.

Denne uken har vi i festkomiteen bare mottatt skryt og bifall fra våre kolleger for et vellykket arrangement... da er det kjekt å arrangere fester!

Odd M. Einarsen

Gassco AS

ASKO VEST

"Det var utrolig bra, vi var vel 100 personer og Irene og Roar blandet seg med kelnerne. Alle var enig om at det var det beste innslaget vi har hatt på firmafest.

Roar hadde standup-act etterpå og spesielt lykke gjorde det der han dro frem episoder og særegenheter med firmaet og ansatte.

Dette opplegget kan jeg virkelig anbefale!!!"

Kjersti Eikeland, Asko Vest AS

Dessverre er hverdagen travel for mange av våre storfornøyde kunder, og det er ikke alltid de husker å sende oss sine anbefalinger og referanser. Men vi kan love at rekken er lang ;)