Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Skjulte Hensikter​

- et herlig annerledes og spennende underholdningskonsept -

HVA ER SKJULT TEATER?

Du har kanskje hørt om skjult kamera. Prinsippet er det samme. Vi kommer inn i ditt arrangement i roller som fremstår som troverdige for gjestene. Det kan være servitører under middag, innleid foredragsholder under en konferanse, teknisk assistent fra hotellet, kreativitetsledere under en kickoff. o.l.

Men så legger vi opp til overraskende opptrinn som ingen av gjestene/deltakerne forventer. Vi starter smått og diskret, men 'skuespillet', de ulike karakterene og situasjonskomikken øker gradvis. Etterhvert tar det fullstendig av og vi det hele avsløres til stor begeistring hos 'ofrene' for vårt ”skjulte teater”. Vi legger stor vekt på sjarmfaktor, og at vi ikke skal fremstå støtende for gjestene. Så det dreier seg ikke om å søle suppe i fanget på noen;) Skrekkblandet fryd står sentralt - 'publikum' er som regel smårystet i begynnelsen over små og store sprell skuespillerne tillater seg, men lar seg mer og mer rive med i den herlige galskapen som utvikler seg i tett samspill med gjestene.

Hensikten er at situasjonen skal bli mer og mer absurd/lattervekkende før vi avslører spillet. Akkurat hva som vil skjer er umulig å si – vi vet aldri helt hvordan gjestene vil reagere. Men det er også hva som gjør konseptet så spennende.

Først når ting har toppet seg avslører vi for gjestene at de er blitt lurt.

Et besøk av Skjulte hensikter vil garantert skape både oppmerksomhet og latter på ditt arrangement. Det vil trolig bli det store samtaleemnet resten av kvelden – og dagene som kommer. Ikke minst fordi gjestene blir aktivt involvert i opptrinnet som utspiller seg.

Med din hjelp kan vi skreddersy et opplegg som passer ditt arrangement og dine deltakere. Vi kan også lage et opplegg rundt et gitt tema, f.eks. gangsterparty, meksikansk kveld, viking-middag, Star Wars-kveld – mulighetene er nærmest ubegrensede.

Vi har også flere tilleggsopplegg - som stand-up ved Roar Brekke (http://www.roarbrekke.no), og flere musikalske show, som bl.a. Abbashow og Tupper Med Tuba (www.tuppermedtuba.com).

Vi har gjennom årenes løp skreddersydd hele underholdningspakker med skjult teater, der vi har fulgt opp med standup og avrundet gildet med et forrykende musikalsk show. Det er opp til hver enkelt oppdragsgiver hva man ønsker.

Ta gjerne kontakt hvis du har noen kommentarer eller spørsmål. Vi håper å høre fra deg! 

Det blir garantert en 'snakkis' og mye å le av på jobb lenge etter festen!

Hvorfor oss?

Dette er et svært populært underholdningskonsept! Av åpenlyse årsaker kan vi ikke annonsere fritt (da ville katten fort vært ute av sekken;) - så gjennom de 12 årene Skjulte Hensikter har eksistert, har vi utelukkende fått oppdrag via jungeltelegraf og mersalg gjennom allerede fornøyde oppdragsgivere. 

Vi setter garantert en sjelden piff på festen, og har massevis av kjempegode referanser.

Blant tidligere storfornøyde oppdragsgivere har vi Statoil, Tv 2, NRK, Bergens Tidende, ICA, Herman Friele, tidligere Norsk Hydro, Lagunen Storsenter, Åsane Storsenter, Selmer Skanska ASA, Neumann Bygg, DnB, Vital Forsikring, Toro, Gassco, Asko Vest, Posten, Jo Tankers, Sparebank1 SR-Bank og mange flere.

Skjulte Hensikter har base i Bergen, men reiser gjerne der du og ditt arrangement holder til. Vi har hatt oppdrag i bl.a. Oslo, Stavanger, Haugesund og Trondheim - så ring oss for en uformell prat ;)